Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Molekyyligastronomia
Tieteellisgastronomiset ruokaklubit jatkuvat myös Helsingissä
22 Tammikuu 2025
Vietämme parhaillaan kansallista sipulin teemaviikkoa, ja sipulilla aloitamme myös Tieteellisgastronomisen vuoden 2025. Alkanut vuosi pitää sisällään jälleen kahdeksan TG-klubien iltaa aina kuukauden 1. keskiviikkona: kevään aikana helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa sekä syksyllä syys-, loka- marras- ja joulukuussa. Jokaiseen iltaan on valittu ajankohtainen teema, jota lähestytään kolmesta suunnasta - kulttuurin, luonnontieteen ja aistinvaraisen kokemuksen kautta.
Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien