Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

Vuoden 2025 TG-klubit alkavat kevyesti itkeskellen

22 Tammikuu 2025

Vietämme parhaillaan kansallista sipulin teemaviikkoa, ja sipulilla aloitamme myös Tieteellisgastronomisen vuoden 2025. Alkanut vuosi pitää sisällään jälleen kahdeksan TG-klubien iltaa aina kuukauden 1. keskiviikkona: kevään aikana helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa sekä syksyllä syys-, loka- marras- ja joulukuussa. Jokaiseen iltaan on valittu ajankohtainen teema, jota lähestytään kolmesta suunnasta - kulttuurin, luonnontieteen ja aistinvaraisen kokemuksen kautta.

Kasvikunnan tuotteet sipuli Tieteellis-gastronominen TG-klubi entsyymit

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »