Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Molekyyligastronomia
Franciscus Assisilaisen jalanjäljillä
13 Helmikuu 2025
Raikas sipulin lemu leijaili keskiviikkona 5. 2. 2025 Seinäjoella Frami C-kampuksen käytävillä, Helsingissä Agronomitalon portaikossa ja Turussa Medisiina D-kampuksen aulassa aukaisten kaikkien noin viidenkymmenen osallistujan sieraimet talviflunssan tukkoisuudesta. Vuoden ensimmäisen tieteellisgastronomisen klubi-illan näytteet oli juuri leikattu ja suljettu purkkeihin odottamaan arviointia. Ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen MTK:lta avasi myös mielemme vastaanottavaiseksi sipulille edellisellä viikolla vietetyn sipuliviikon hengessä.
Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien