Parhaat Ruokablogit

Molekyyligastronomia

SIPULI – SAATANASTAKO ON VAIKO PYHÄN HENGEN LÄHETTI?

13 Helmikuu 2025

Raikas sipulin lemu leijaili keskiviikkona 5. 2. 2025 Seinäjoella Frami C-kampuksen käytävillä, Helsingissä Agronomitalon portaikossa ja Turussa Medisiina D-kampuksen aulassa aukaisten kaikkien noin viidenkymmenen osallistujan sieraimet talviflunssan tukkoisuudesta. Vuoden ensimmäisen tieteellisgastronomisen klubi-illan näytteet oli juuri leikattu ja suljettu purkkeihin odottamaan arviointia. Ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen MTK:lta avasi myös mielemme vastaanottavaiseksi sipulille edellisellä viikolla vietetyn sipuliviikon hengessä.

Kasvikunnan tuotteet entsyymit

Lue koko juttu täältä »

Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »