Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Molekyyligastronomia
OMA MAA MANSIKKA, MUU MAA MUSTIKKA, TG-KLUBI PUOLUKKA
28 Lokakuu 2024
Tieteellisgastronominen ruokaklubimme toteuttaa marraskuun 2024 klubi-illan yhteistyössä Helsingin yliopiston yhteistyökumppaneiden kanssa. Helsingissä kokoonnutaankin poikkeuksellisesti Tiedemuseo Liekissä. Yhteisen ideoinnin päätteeksi teemaksi valikoituivat marjat. Ilta etenee vanhaan malliin siten, että ensin kuulemme kulttuurihistoriallisen esityksen marjoista Suomessa. Sen pitää Tiedemuseo Liekin edustaja.
Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien