Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
25 Huhtikuu 2022
Tämä helppo- ja nopeatekoinen pestobroileri on ollut meillä unohduksissa jo pitkään. Punainen pesto on aina kuulunut omiin lempparimakuihin. Ohutleikkeistä tms hyvin ohuista lihoista tehtynä ruoka valmistuu samaan aikaan riisin kiehuessa. Blogista löytyy aikasiempikin postaus tästä ruokalajista, mutta olen vielä yksinkertaistanut ohjetta ja tässä se sellaisenaan mitä sen nyt tein Broileria punaisessa pestokastikkeessa 4-5 kpl broilerin fileitä, ohutleikkeitä tms maustamattomana (minulla oli tällä kertaa pulleita luuttomia rintafileitä) 1-2 rkl öljyä tai muuta mieleistä rasvaa paistamiseen n. 3 kukkuraa rkl punaista pestoa (kannattaa maistella ja laittaa vaikka ensin vähemmän.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien