Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
1 Maku on tärkein
Toast skagen ja viinisuosituksena Grauer Burgunder Trocken
9 Helmikuu 2020
Paistettua kuhaa, juuresmuhennosta ja Beurre noisette -kastiketta Kaupallinen yhteistyö: Mastermark Brands & Carlson Minua ärsyttää ihan suunnattomasti huonot paistinpannut. Sellaiset, jotka alkavat jo muutaman kuukauden käytön jälkeen vääntyilemään tai niiden pinnoite alkaa säröillä. Paistinpannun ei tule olla kertakäyttötuote, vaan sen täytyy kestää kovaakin käyttöä useita vuosia. Valurautapannu on toki kestävä ja loistava pannu, mutta arkisessa ruoanlaitossa kaipaan silti pinnoitettua pannua. Sain testattavakseni Swiss Diamondin paistinpannun, joka on ihan oikeasti pannujen A-luokkaa.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien