Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien
30 Syyskuu 2023
Espanjalaisesta klassikosta Gambas al ajillosta muokattu makeampi versio ei häviä makunautinnossa lainkaan serkulleen. Varaa riittävästi katkarapuja, tapas-annoksiin noin 50g / annos 4 kpl valkosipulin kynsiä 3 rkl soijakastiketta 1/4 dl juoksevaa hunajaa Oliiviöljyä 1 tl chilihiutaleita Savupaprikajauhetta Sitruuna Kuivaa katkaravut huolella ja sekoita muut ainekset kulhossa lukuunottamatta oliiviöljyä ja sitruunaa. Laita katkaravut maustumaan seokseen noin 10 minuutin ajaksi. Kuumenna valurautapannu keskilämpöiseksi, lisää oliiviöljyä ja nosta katkaravut tasaiseksi kerrokseksi. Paista pari minuuttia ja käännä ravut ja lisää pannulle kulhosta loput seoksesta katkarapujen päälle.
Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien