Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Riistapullat lehtikaalikermalla ja viinimarjoilla (Myllymäki)

21 Tammikuu 2021

Riistaliha ei ole kovin rasvaista, joten kannattaa sekoittaa pienen määrän possua riistan joukkoon, jotta saat mehukkaat lihapullat. Käytin peuranlihaa tällä kertaa ja lisäsin myös timjamia, sinappia ja katajanmarjoja taikinaan. Lehtikaalikerma toimi herkullisena kastikkeena. Puolukoiden sijaan Myllymäki lisäsi survottuja mustia viinimarjoja; se vasta oli piste i:n päälle. Ohje löytyy Myllymäen erinomaisesta viimeisestä keittokirjasta "Myllymäkis menyer".

Jauheliha lehtikaali Liha lihapullat peura Riista

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »