Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Mehukas peurapaisti + 5 suosikkilisuketta perunasta
26 Tammikuu 2021
Myllymäki käytti tätä toimivaa yhdistelmää myös viimeisessä Bocuse-kilpailussaan. Kerman ansiosta tämä ruoka on gratiininomainen ja sopii lisukkeeksi niin lihan, kalan kuin kanan kanssa. Nautimme tätä maa-artisokkaherkkua peurapaistin seuraksi ja totesimme että se oli nappivalinta! 4 annosta:noin 500 g maa-artisokkaa (8-10 kpl)2 dl kuohukermaa50 g parmesaanijuustoa1 dl ranskalaista rakuunaa (pelkät lehdet)3 rkl krouvisti hakattua manteliarypsiöljyä 1. Laita uunin lämmöksi 225 astetta.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien