Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Maa-artisokka, kerma, manteli & rakuuna (Myllymäki)

26 Tammikuu 2021

Myllymäki käytti tätä toimivaa yhdistelmää myös viimeisessä Bocuse-kilpailussaan. Kerman ansiosta tämä ruoka on gratiininomainen ja sopii lisukkeeksi niin lihan, kalan kuin kanan kanssa. Nautimme tätä maa-artisokkaherkkua peurapaistin seuraksi ja totesimme että se oli nappivalinta! 4 annosta:noin 500 g maa-artisokkaa (8-10 kpl)2 dl kuohukermaa50 g parmesaanijuustoa1 dl ranskalaista rakuunaa (pelkät lehdet)3 rkl krouvisti hakattua manteliarypsiöljyä 1. Laita uunin lämmöksi 225 astetta.

gratiini Juusto kasvikset Lisuke maa-artisokka manteli rakuuna

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »