Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Kaali voissa pekonilla ja timjamilla (Myllymäki)

16 Tammikuu 2021

Edullisesta ja terveellisestä kaalista saa tehtyä monenlaista herkkua. Tämä ohje on helpoimmasta ja maukkaimmasta päästä. Käytin valkokaalia, mutta suippokaali, savoykaali tai ruusukaali käyvät kaikki yhtä hyvin. Veden määrä on ratkaiseva tekijä, kun keität kaalia (sanoo Myllymäki itse): ei liikaa muttei myös liian vähän, vaan juuri sopivasti, jotta saat aikaan maukkaan kastikkeen. Jos mahdollista, niin käytä tuoretta ja rouskuvaa kaalia.

helppo kaali Lisuke nopea Pekoni yrtit

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »