Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Maa-artisokka, kerma, manteli & rakuuna (Myllymäki)
16 Tammikuu 2021
Edullisesta ja terveellisestä kaalista saa tehtyä monenlaista herkkua. Tämä ohje on helpoimmasta ja maukkaimmasta päästä. Käytin valkokaalia, mutta suippokaali, savoykaali tai ruusukaali käyvät kaikki yhtä hyvin. Veden määrä on ratkaiseva tekijä, kun keität kaalia (sanoo Myllymäki itse): ei liikaa muttei myös liian vähän, vaan juuri sopivasti, jotta saat aikaan maukkaan kastikkeen. Jos mahdollista, niin käytä tuoretta ja rouskuvaa kaalia.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien