KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Perunaleivokset ja aidon reseptin metsästys, myös gluteeniton
29 Maaliskuu 2020
Nämäkin nopeatekoiset ja upean mureat keksit ovat taannoisen keksiviikonloppumme satoa. Perustaikinan voi maustaa makunsa mukaan vaikka kanelilla, sitruunankuoriraasteella, pakastekuivatulla vadelmalla tai mustikalla. Me valitsimme kardemumman, koska siitä tulee mieleen mummolan kahvihetket. Keksit voi halutessaan koristella esimerkiksi sulatetulla suklaallaa. 113 g pehmeää voita 0,75 dl (60 g) sokeria 1/4 tl suolaa 1 keltuainen 1 rkl kuohukermaa 1 tl vaniljauutetta 2 tl jauhettua kardemummaa 2,5 dl (125 g) vehnäjauhoa 2 rkl maissijauhoa Uuninlämpö 170 astetta Sekoita voin joukkoon sokeri ja suola.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien