KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Täytetyt perunapyörykät eli kroppkakor
3 Maaliskuu 2023
Tein madeleine-leivoksia ensimmäistä kertaa joitain vuosia sitten ja tykästyin niihin todenteolla. Vaikka ne ovatkin vähän suurempi töisiä kuin esimerkiksi muffinit tai kahvikakku. Nyt päätin nostaa makukokemuksen vähän toiselle tasolle ja valmistin valkosuklaiset sitruunamadeleine-leivokset, joissa on ihana rapsakka valkosuklaakuori. Madeleine-peltejä löytyy esimerkiksi verkkokaupoista tai keittiötarvikeliikkeistä tai -osastoilta. Ranskalaisille madeleine-leivoksille löytyy useita erilaisia perusohjeita, mutta itse olen opinut tekemään ne tällä löysemmällä taikinalla, joka aloitetaan muna-sokerivaahdolla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien