Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Tarte Tatin on ranskalainen klassikko

11 Maaliskuu 2023

Prisca Leclercin ajaton klassikkokeittokirja Tarte Tatin – Suuri ranskalainen keittokirja teki viime vuoden lopulla paluun uudelleen taitettuna versiona. Kirja tarjoilee kulinarismin kotimaasta yli sata ohjetta helpoista arkisuosikeista aina sydämellisiin juhlaherkkuihin. Lehtevät croissantit, täyteläinen quiche lorraine, unelmankevyet suklaamarengit, Provencelta maistuva ratatouille, fenkoli kalakeitto ja herkullinen kanapata vievät unohtumattomalle makumatkalle sanoin ja houkuttelevin ruokakuvin. Prisca Leclerc on kokki, ruokatuottaja ja -toimittaja, joka esikoiskirjassaan kokosi yhteen lapsuutensa ruokamuistot. Ranskalaisille ruoanlaitto on suurta nautintoa, joka huipentuu rakkaudella valmisteltuun ateriaan – tietenkin hyvässä seurassa!

jäätelö Jälkiruoka Kakku keittokirjat leivonta omena Piirakka Piiras ranskalainen ruokahistoria Ruokakulttuuri tarte tatin Cosy Publishing

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »