KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Maaliskuu 2023
Prisca Leclercin ajaton klassikkokeittokirja Tarte Tatin – Suuri ranskalainen keittokirja teki viime vuoden lopulla paluun uudelleen taitettuna versiona. Kirja tarjoilee kulinarismin kotimaasta yli sata ohjetta helpoista arkisuosikeista aina sydämellisiin juhlaherkkuihin. Lehtevät croissantit, täyteläinen quiche lorraine, unelmankevyet suklaamarengit, Provencelta maistuva ratatouille, fenkoli kalakeitto ja herkullinen kanapata vievät unohtumattomalle makumatkalle sanoin ja houkuttelevin ruokakuvin. Prisca Leclerc on kokki, ruokatuottaja ja -toimittaja, joka esikoiskirjassaan kokosi yhteen lapsuutensa ruokamuistot. Ranskalaisille ruoanlaitto on suurta nautintoa, joka huipentuu rakkaudella valmisteltuun ateriaan – tietenkin hyvässä seurassa!
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien