KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helppo muunneltava tomaattinen gnocchivuoka
21 Maaliskuu 2023
Lammas ja karitsa kuuluvat perinteisesti pääsiäisajan ruokapöytään. Täksi pääsiäiseksi halusin toteuttaa herkuttelumenun Viltgårdenin luonnonlaidun karitsaa hyödyntäen. Postaus on toteutettu yhteistyössä Viltgårdenin ja Viinilinnan kanssa. Kuva: ©maaseutuverkosto, Kuvaaja: Contum O Kotimainen Viltgårdenin luonnonlaidun karitsa tulee Kemiön saarelta Westankärrin tilalta, jossa karitsat saavat sään salliessa elää raikkaassa saariston ulkoilmassa luonnonlaitumilla ja niistä huolehditaan muutenkin erityisellä rakkaudella. Luonnonlaiduntaminen on myös kestävän kehityksen kannalta paras tapa, koska se parantaa luonnon monimuotoisuutta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien