KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ruokaisa helppo savulohiperunasalaatti
19 Joulukuu 2019
Kuten jo olen kertonutkin, en ole perinteisten piparkakkujen ystävä, mutta vaaleista pidän sekin edestä. Kaino-mummini teki aikanaan lemppareitani, jotka taidetaan yleisemmin tuntea kanelimurokekseinä. Täksi jouluksi yhdistin englantilaisesta hedelmäkakusta tutut kandeeratut hedelmäpalat ja vaaleaan keksipohjan lisäten jouluista makua piparkakkumausteella. Hedelmäsekoituksen tilalla tai lisänä voi kokeilla myös kandeerattua inkivääriä. Käytin itse maustamiseen myös aiemmin Forest foodylta näytteenä saamaani kuivattua mesiangervonnuppua, joka antaa hauskan karvasmantelisen makuvivahteen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien