KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
30 Joulukuu 2019
Perunasalaatilla on aina paikkansa niin isompien kuin pienienkin juhlien noutopöydässä. Tällä kerralla tein savulohella höystetyn version ja perunana käytin valmista pariisinperunaa, jota saa markettien vihannesosastolta. Kätevää ja nopeaa ilman hävikkiä. Katso myös muut herkulliset salaattireseptit:Lämmin perunasalaatti ja paahtopaistiHapankaali coleslawRuokaisat pastasalaatitMausteinen curry-kanasalaattiSlaavilainen savukalasalaattiTonnikala-perunasalaattiCocktailkurkku-cheddar-pastasalaattiRaikas perunasalaattiAvokado-perunasalaattiKulinaarin paras coleslaw noin 500 g pariisinperunoita kypsennettynä ja jäähdytettynä 200 g savulohta tai -kirjolohta perattuna ja paloiteltuna 2 kevätsipulia hienonnettuna 1 dl hillosipuleita valutettuna ja...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien