KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mehevä vegaaninen tomaattikakku, myös gluteenittomana
27 Joulukuu 2019
Juhlapyhiksi, illanistujaisiin ja usein muutenkin kaipaa nopeita ja maistuvia pikkusuolaisia tarjottavia. Jokirapuröra on meillä yksi tällainen luottoresepti, joka ei petä koskaan. Sain tänä jouluna rakkaalta ystävältäni ja bloggaajakollegaltani Tinskulta joulukukkana hänen valmistamaansa ihanaa saaristolaisleipää, jonka kanssa nautimme jokirapuröraa joulunpyhinä. Vinkki: Valitse tarpeeksi rasvaista smetanaa niin se vaahdottuu. Rasvaa täytyy olla päälle 30%, aivan kuten kuohukermassa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien