KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Laskiaisen kuohkea ja suklainen nyhtöpulla
9 Tammikuu 2022
Punaviinirisotto on upean täyteläinen ja aromikas annos talviselle illalliselle – niin alkuruoaksi kuin lisukkeeksikin. Vaikka olen valmistanut risottoa lukemattomat kerrat, punaviinirisotto oli kokeilussa nyt ensimmäistä kertaa. Enkä todellakaan viimeistä. Valitsimme viinivarastostamme risottoon italialaisen Sette Vigne 7 -punaviinin, joka on tähän tarkoitukseen ehkä vähän turhankin hyvää viiniä, mutta ei risottoon kannata koskaan pahan makuista viiniä laittaakaan, koska maku siirtyy luonnollisesti suoraan risottoonkin. Katso myös aikaisemmat risottoreseptini.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien