Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Laskiaisen kuohkea ja suklainen nyhtöpulla

20 Tammikuu 2022

Tämän laskiaisen herkuiksi valmistuu pari hieman erilaista leivonnaista, joista ensimmäinen on tämä jaettavaksi sopiva suklainen nyhtöpulla, joka täytetään perinteiseen tapaan hillolla tai mantelimassalla sekä runsaalla määrällä kuohkeaa kermavaahtoa. Kumpi on sinun suosikkisi, hillo vai mantelimassa? Meillä ehdottomasti mantelimassa – mitä enemmän sitä parempi! Eikä sen kerman kanssa saa myöskään kitsastella. Nyhtöpulla reseptin pohjana käytin slovenialaisen leivontabloggaaja Yaskan pannupullaohjetta, jossa on mukana runsaasti herkullisis suklaasattumia.

Dr Oetker Hillo kasvisruoka kermavaahto laskiainen Laskiaispulla leivonta mantelimassa nyhtöpulla pulla suklaa suklaahippu pannupulla leivontasuklaa

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »