KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Laskiaispulla-mutakakku, myös gluteenittomana
20 Tammikuu 2022
Tämän laskiaisen herkuiksi valmistuu pari hieman erilaista leivonnaista, joista ensimmäinen on tämä jaettavaksi sopiva suklainen nyhtöpulla, joka täytetään perinteiseen tapaan hillolla tai mantelimassalla sekä runsaalla määrällä kuohkeaa kermavaahtoa. Kumpi on sinun suosikkisi, hillo vai mantelimassa? Meillä ehdottomasti mantelimassa – mitä enemmän sitä parempi! Eikä sen kerman kanssa saa myöskään kitsastella. Nyhtöpulla reseptin pohjana käytin slovenialaisen leivontabloggaaja Yaskan pannupullaohjetta, jossa on mukana runsaasti herkullisis suklaasattumia.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien