Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Nyhtöpossupata meksikolaisittain

26 Tammikuu 2022

Tuttu nyhtöpossu taipuu helposti myös herkulliseksi, lämmittäväksi pataruoaksi. Possun niska eli suomalaisittain myös kassler hautuu upean pehmeäksi tomaattisessa maustekastikkeessa, josta syntyy samalla padan maukas liemi. Tämä meksikolaistyyppinen nyhtöpossupata pitää sisällään myös kasviksia, kuten kidneypapuja, porkkanaa ja maissia. Voit käyttää mitä vain käsillä olevia kasviksia ja juureksia. Kokeile perunaa, kukkakaalia, paprikaa, erilaisia papuja ja hernettä.

chilikastike creme fraiche Gluteeniton korianteri Liha liharuoka maissi maustekastike meksikolainen nyhtöpossu pataruoka pitaleipä porkkana porsaanliha riisi Sianliha tomaatti porsaan niska kidneypapu passata

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »