Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Iberico ulkofilettä ja chimichurria

5 Helmikuu 2022

Iberico-porsaat kasvatetaan Espanjassa, jossa ne saavat laiduntaa kesäisin vapaina vehreillä ruohomailla ja syys- ja talvikausina syövät mm. tammenterhoja ja kastanjoita, jolloin liha marmoroituu upeaksi. Osaa Iberico-porsaista ruokitaan myös pelkästään mm. soijalla ja viljalla. Iberico eli Iberian sika on perinteinen kotieläinrotu, joka on kotoisin Iberian niemimaalta.

chimichurri Gluteeniton kastike Liha liharuoka Lisuke porsaanfilee Ruokakulttuuri Sianliha valkosipuliperunat Viini Iberico Iberico-porsas

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »