KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Sitruunaista kana orzo pastaa
30 Tammikuu 2022
Lupailin taannoin tänä vuonna hieman erilaisia laskiaisleivonnaisia, joista ensimmäinen oli kuohkea ja suklainen nyhtöpulla. Laskiaispulla-mutakakku eli semmelkladdkaka on länsinaapurissamme Ruotsissa erittäin suosittu leivonnainen. Ruotsalaiset ovat muutenkin mutakakkujen mestareita, joten tämä kardemummainen ihanuus sopii hyvin joukon jatkoksi! Ajattelin että mantelimassan raastaminen olisi vaikeaa ja että se pitäisi pakastaa kovaksi tms, mutta se onnistuu helposti huoneenlämpöisenä raastimen karkealla osalla. Tosin raasta se suoraan kattilaan voisulan joukkoon, niin se ei mene uudestaan klimpiksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien