KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ankanrintaa ja mustaherukka-portviinikastiketta sekä viinivinkki
17 Helmikuu 2020
Vierailin viime viikolla helsiläisen ravintola Töölönrannan Banquet of Hoshena -fantasiaillallisella ja tarjoiltu jälkiruoka, suklaanemesis sai kiinnostukseni heräämään. Pikaisen etsinnän tuloksena kyseessä on alunperin lontoolaisesta River Cafésta lähtöisin oleva jauhoton Nemesis-suklaakakku, josta oli Töölönrantaan muokattu täyteläinen tryffelimoussejälkiruoka. Pakkohan tämä supersuklainen houkutus oli kokeilla ja onneksi se onkin varsin helppo ja täysin jauhottomana myös monelle sopiva herkku. Mutta varoitus – kakku on täyttä tavaraa ja jo pienikin pala riittää. Tosin suklaanhimoiselle Nemesis on vaarallinen viettelys.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien