KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mainion maukas olutpataleipä
27 Helmikuu 2020
Parisen viikkoa sitten illastimme nelistään Helsingin keskustassa uudistetun Marskin Kuusi Palaa -ravintolassa. Seurueeseen kuuluivat tyttäreni ja hänen brittiläinen poikaystävänsä, joten suomalaisia makuja tarjoileva Kuusi Palaa -menu sopi tilanteeseen täydellisesti! Ravintolan konsepti on tarjota suomalaisia raaka-aineita yllätyksellisesti, oivaltavasti ja uudella kulmalla. Tapas-annoksia muistuttavat "palat" ovat vain yksi ravintolan useista menuista. Valinnanvaraa löytyy niin Marski-menusta, sesongin vegemenusta, jaettavista annoksista, valikoimasta pääruokia ja tietysti jälkiruoat.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien