Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Vastustamaton valkosuklaa-mantelikrokanttijuustokakku, myös gluteeniton

5 Maaliskuu 2020

Viime viikolla osallistuin Pauligin järjestämään ja Sikke´s ravintolan keittiömestarin Pipsa Hurmerinnan luotsaamaan kokkikouluun. Illan teema "vegaaniset texmex-herkut" ei liity mitenkään tähän reseptiin, muuten kuin että opinpahan Pipsalta krokantin keittämisen jalon taidon. Siitä siis aasinsilta tähän kakkureseptiin. Palaan kyllä niihin texmex-herkkuihin hieman myöhemmin. Olen tähän talvilomaviikkoon kerännyt inspiraatiokuvia ja reseptejä jo ennakkoon ja yksi niistä oli kuva keksimurskalla koristellusta juustokakusta.

Bastogne-keksi juustokakku Kakku keksi leivonta Liivatteeton manteli Nosto Risenta ruoka valkosuklaa glutereniton krokantti mantelikrokantti

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »