KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Rehdin rouhea pihvi-illallinen ja parmesaaniperunat
22 Marraskuu 2018
Sain turkulaiselta Livonsaaren leipomolta testiin uutta viljatonta ja luontaisesti gluteenitonta* Tattarinäkkiä ja pussit hupenivat niin nopeasti, että oli tilattava heti lisää. Samalla ajattelin tehdä muutaman helpon näkeille sopivan dipin ja levitteen. Tattarinäkin perustana on kotimainen luontaisesti gluteeniton* luomutattari ja tuotetta kehitettiin parin vuoden ajan, ennen kuin se lopulta saatiin markkinoille. Lisäksi näkki sisältää runsaasti mm. auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä sekä oliiviöljyä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien