Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Syksyinen Tukholma, Warhol 1968 ja brasserie Luzette

30 Marraskuu 2018

Teimme taannoin taas pienen kulttuuri- ja ruokamatkan Tukholmaan. Täytyy sanoa, että pidän Tukholmasta yhä enemmän joka kerta siellä käydessäni. Tälläkin kerralla teimme matkan lentäen, koska se on nopeaa ja kätevää. Olimme varanneet aikaisen aamulähdön, jotta saisimme maksimoitua käytettävän ajan Tukholmassa, mutta emmepä taas tulleet ajatelleeksi, että kaupungin kaupat aukeavat vasta kymmeneltä ja museot yhdeltätoista. Tämä kannattaa siis pitää mielessä, kun varailee lentoja.

Andy Warhol ankka brasserie Cafe Schweizer choklad biskvi Crêpes foodlover.fi illallinen Luzette Moderna Museet OSTERIT ravintola-arvostelu ravintolat ruoka ruokamatkailu Scandic Continental tukholma

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »