KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Carpaccio ja mantelinen semifreddo – juhlavaa joulua italialaisittain
30 Marraskuu 2018
Teimme taannoin taas pienen kulttuuri- ja ruokamatkan Tukholmaan. Täytyy sanoa, että pidän Tukholmasta yhä enemmän joka kerta siellä käydessäni. Tälläkin kerralla teimme matkan lentäen, koska se on nopeaa ja kätevää. Olimme varanneet aikaisen aamulähdön, jotta saisimme maksimoitua käytettävän ajan Tukholmassa, mutta emmepä taas tulleet ajatelleeksi, että kaupungin kaupat aukeavat vasta kymmeneltä ja museot yhdeltätoista. Tämä kannattaa siis pitää mielessä, kun varailee lentoja.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien