KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Vanhan ajan lakritsitoffeet
3 Joulukuu 2018
Sienisalaatti on aina kuulunut meillä joulupöytään sekä blinien kanssa tarjottavaksi. Tosin hyvää sienisalaattia voi nauttia aina vaikka uuniperunan täytteenä tai muuten vain lisäkkeenä. On muuten todellä hyvää myös siemennäkkärin päällä ja sopii vaikka dipiksi kun sienet hienontaa kunnolla. Itse olen perinteisesti valmistanut tämän suolatuista rouskuista, mutta tähän soveltuvat erinomaisesti myös esimerkiksi tatit, kanttarellit, suppilovehverot ja lampaankääpä. Tuoreet sienet kuumennetaan pannulla tai ryöpätään, valutetaan ylimääräinen neste pois ja hienonnetaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien