KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Viini ja Ruoka 2017 – Voita liput Suomen suurimpaan ja herkullisimpaa tapahtumaan.
28 Syyskuu 2017
Sain yhdeltä parhaista ystävistäni sadonkorjuukassin, joka sisälsi hänen itsekasvattamiaan tomaatteja, avomaankurkkuja, porkkanoita ja kerrassaan ihania pieniä pitkulaisia punajuuria. Hetken pyörittelin ideoita mitä kaikkea noista voisi laittaa ja pian kukin löysi paikkansa suunnitelmissani. Viikonloppuna nautimme vihannekset raikkaan salaatin muodossa, siitä myöhemmin, mutta punajuurille löysin aivan mahtavan reseptin, johon lisäsin vielä ripauksen chiliä. Nämä browniet ovat supermeheviä ja tumman suklaan sekä punajuuren liitto on taivaallisen herkullinen. Ripaus chiliä korostaa aromeja entisestään.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien