KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kulinaarin koekeittiössä: satokauden maukkaimmat martsikkasämpylät
7 Lokakuu 2017
Viime viikot ovat päivätyön puolesta olleet erittäin kiireisiä. Pari päivää kestävien ruokakuvausten päälle on kuitenkin riittänyt vielä virtaa kuvailla ja stailailla näitä omiakin juttuja ja suunnitella tulevaa. Tämä on kuitenkin mulle paras tapa purkaa stressiä ja nollata aivot duunikuvioista. Vaikka luulisi että tämä on vain lisää työtaakkaa, niin itseasiassa tapahtuu juuri päin vastoin. Johtuu varmaankin siitä, että päätän itse mitä teen ja haastan itseäni oikealla tavalla eteenpäin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien