Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kulinaarin koekeittiössä: satokauden maukkaimmat martsikkasämpylät

20 Lokakuu 2017

Tervehdys Kulinaarin koekeittiöstä. Tämä syksy on ollut jännittävää ja aikaa. Olemme Kutinlahden maatilan Mikon kanssa vaihtaneet ajatuksia mm. maa-artisokasta ja sen jatkojalostamisesta muutaman kuukauden ajan. Olemme pohdiskelleet myös miten saada suomalaiset kuluttajat, kauppa ja ravintolat hyödyntämään kotimaista tuotantoa entistä monipuolisemmin.

foodlover.fi hauduke kasvisruoka kekri Kutinlahden maatila leivonta maa-artisokka maa-artisokkarouhe Nopeat ja helpot Pikkusuolaiset ruoka sadonkorjuu Sämpylät Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »