KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Näin valmistat parhaan paahtopaistin ja herkulliset perunasalaatit
4 Kesäkuu 2019
Focaccia on nopeatekoinen litteä leipä Italian Liguriasta, tai niin ainakin nykyään uskotaan. Leivän alkuperä tosin saattaa juontaa muinaisilta etruskeilta tai Kreikasta. Focaccia on hyvin suosittu Italiassa ja se maustetaan usein oliiviöljyllä, mausteilla tai muilla ruoka-aineilla, jotka paistetaan yhdessä leivän kanssa. Tämä kyseinen focacciaresepti on alunperin tyttäreni käsialaa ja julkaisin sen ensimmäisen kerran 2012 blogin alkuaikoina. Olin itse valmistellut illallista ja tytär pyöräytti tämän päästään ihan tosta vaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien