Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Sadepäivän helppo focaccia oliiveilla ja rosmariinilla

4 Kesäkuu 2019

Focaccia on nopeatekoinen litteä leipä Italian Liguriasta, tai niin ainakin nykyään uskotaan. Leivän alkuperä tosin saattaa juontaa muinaisilta etruskeilta tai Kreikasta. Focaccia on hyvin suosittu Italiassa ja se maustetaan usein oliiviöljyllä, mausteilla tai muilla ruoka-aineilla, jotka paistetaan yhdessä leivän kanssa. Tämä kyseinen focacciaresepti on alunperin tyttäreni käsialaa ja julkaisin sen ensimmäisen kerran 2012 blogin alkuaikoina. Olin itse valmistellut illallista ja tytär pyöräytti tämän päästään ihan tosta vaan.

focaccia foodlover.fi Italia kasvisruoka leipä leivonta Maldon-suola Nopeat ja helpot oliivi oliiviöljy rosmariini ruoka sormisuola yrtit

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »