KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Suolaisen makea mansikka-fetatorttu hurmaa kesävieraat
6 Kesäkuu 2019
Taas joutui armas aika ja kevään juhlasesonki huipentui kuun vaihtuessa. Tänäkin keväänä sain kunnian tehdä kakut hyvän ystäväni pojan lakkiaisiin. Viime kerralla tein hänen toisen poikansa lakkiaisiin suklaatryffeli-vadelmakakut. Tänä keväänä makumaailmassa oli edelleen toivottua suklaata, mutta tällä kerralla raikkaan passionhedelmän kera. Kakun passionmoussea käytin myös vuosi sitten Passion-suklaakakussa, mutta tällä kerralla lisäsin hieman passionin määrää ja muokkasin muutenkin reseptiä tähän isoon kakkuun sopivaksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien