KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kesäisiä reseptejä ja drinkkejä bloggaajien kokkikoulussa sekä Tabasco-arvonta
17 Kesäkuu 2019
Paahtopaisti on erittäin helppotekoinen ja monipuolinen liharuoka sekä yksi ehdottomia suosikkejani, jota tulee tehtyä ympäri vuoden. Paahtopaisti maistuu tuoreeltaan lämpimänä sekä kylmänä leikkeleenä erilaisten lisukkeiden ja kastikkeiden kanssa. Siitä saa myös upeita salaatteja sekä voileipiä. Katso vaikkapa herkulliset smörrebröd- sekä smörgåsbord -ideat. Lihan laatu on tietysti kaikkein tärkein valintakriteeri ja siitä ei paistien kanssa koskaan kannata tinkiä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien