KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kirsikka-ananaskeikaustäytekakku yhdistää kaksi kakkuklassikkoa
24 Kesäkuu 2019
Yksinkertainen on kaunista – sekä maussa että esillepanossa. Tämä helppotekoinen ja tyylikäs kääretorttu on itseasiassa hävikkileivontaa, sillä käytin pois jääkaapista vispikerman ja sitruunatahnan loput sekä aiemmista leipomuksista yli jäänyttä, pakastettua sitruunavoikreemiä. Käytin sitä vappuna sitruunaisessa donitsikakussa. Peruskääretorttupohja on erittäin nopea ja helppo valmistaa ja sen sisään pystyy kätkemään melkein mitä vain! Tällä kerralla mautoin pohjan sitruunankuorella ja vaniljalla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien