Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kesäisen raikas raparperi-kardemummaunelma juustokakku, myös gluteeniton

5 Heinäkuu 2019

Raparperisesongin kunniaksi päätin tehdä uuden makuversion parin vuoden takaisesta kinuski-omenapilvi -juustokakusta, josta on tullut yksi blogin rakastetuimmista resepteistä. On ollut sydäntä lämmittävää saada palautetta lukijoilta, jotka ovat tykänneet reseptistä niin paljon, että tekevät sitä säännöllisesti. Omenan tilalle valitsin sesongissa olevan raparperin, joka kuuluu omiin lempimakuihini ja sille mausteeksi hieman kardemummaa ja vaniljaa. Raparperia näkyy ainakin marketeissa olevan vielä runsaasti tarjolla, joten kannattaa hakea heti kunnon satsi raparperihilloa varten. Tähän kakkuun tein keksipohjan, joka on myös helppo muokata gluteenittomaksi.

dansukker Digestive domino Dr Oetker foodlover.fi Gluteeniton Hillo juustokakku Kakku kakkukiille kardemumma leivonta Mimis Raparperi ruoka syötävät kukat tuorejuusto kukkaportulakka ruusupegonia

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »