KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Heinäkuu 2019
Raparperisesongin kunniaksi päätin tehdä uuden makuversion parin vuoden takaisesta kinuski-omenapilvi -juustokakusta, josta on tullut yksi blogin rakastetuimmista resepteistä. On ollut sydäntä lämmittävää saada palautetta lukijoilta, jotka ovat tykänneet reseptistä niin paljon, että tekevät sitä säännöllisesti. Omenan tilalle valitsin sesongissa olevan raparperin, joka kuuluu omiin lempimakuihini ja sille mausteeksi hieman kardemummaa ja vaniljaa. Raparperia näkyy ainakin marketeissa olevan vielä runsaasti tarjolla, joten kannattaa hakea heti kunnon satsi raparperihilloa varten. Tähän kakkuun tein keksipohjan, joka on myös helppo muokata gluteenittomaksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien