KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Muhkeat aidot amerikkalaiset suklaahippukeksit
15 Heinäkuu 2019
Moni haluaa lisätä kasvisten määrää ruokavaliossaan ja vähentää lihan kulutusta. Ruokainnovaatiot, kuten Nyhtökaura ovat oivallinen tapa toteuttaa tätä tavoitetta. Miten sitten valmistaa siitä ruokaa kiiteisessä arjessa ja mistä uusia ideoita? Maija Itkosen ja Reetta Kivelän Nyhtökaura – vegepäivän reseptikirjasta löytyy tuttuja klassikoita ja mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia kokeiluun. Testatut ja selkeät reseptit on koottu upean kirjan muotoon.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien