KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kasvis-cheddarpiiras on pikkusuolaista parhaimmillaan
26 Heinäkuu 2019
Uutisissa kerrottiin mustikkasadon jäävän tänä vuonna huonoksi. Kannattaa siis käydä keräämässä kaikki mitä irtoaa ja panna pakkaseen tai leipoa lähimetsän saaliista vaikka tämä helppo mustikkagalette, joka saa täyteläisyyttä ja pientä kirpeyttä sitruunalla maustetusta tuorejuustosta. Galette on siitä mukava leivottava, että lopputuloksen ei tarvitse olla kauhean nätti. Pääasia että maistuu hyvältä. Vuosi sitten helppo mustiikapiirakkani pääsin oikein Ilta-Sanomiin saakka.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien