Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kesäisen raikkaat caesar-salaattiveneet

17 Heinäkuu 2019

Tein nämä helpot, raikkaat ja herkulliset caesar-salaattiveneet kesälauantain illallisen alkupaloiksi. Kastikkeena tietysti omatekoinen caesarkastike, joka pesee kaupan kastikkeet koska vain. Salaativeneet ovat helppo tarjottava illanistujaisissa tai kesäisen kevyenä pikkusuolaisena. 2 sydänsalaattia 1-2 dl caesarkastiketta 0,5 dl parmesaaniraastetta Huuhtele salaatit huolellisesti, halkaise ja leikkaa puolikkaista pitkittäin 4-6 lohkoa. Asettele lohkot tarjoilualustalle vierekkäin ja pirskottele päälle runsaasti caesarkastiketta ja ripottele pinnalle tuoretta parmesaaniraastetta.

Alkuruoka Caesar-kastike kasvisruoka Nopeat ja helpot parmesaani Pikkusuolaiset ruoka salaatti salaattikastike sormiruoka sydänsalaatti

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »