KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Punaviinissä haudutetut naudanposket ja italialainen perunasose
9 Lokakuu 2021
Paistetut ruusukaalin terälehdet on yksi rakkaimpia lisukkeitani ja se on kulkenut mukanani yli 10 vuotta. Löysin reseptin aikoinaan Laura Calderin ihanasta French Food at Home -ohjelmasta, kuten monet muutkin rakkaimmista resepteistäni. Blogissa tämä lisuke on luonnollisesti julkaistu heti alkumetreillä vuonna 2011. Monelle ruusukaali ei maistu perinteisessä muodossaan keitettynä ja syy onkin monesti siinä, että ne kypsennetään ylikypsiksi ja harmaan vetisiksi. Ruusukaali vaatii vaatii vain nopean 5-7 minuutin keittämisen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien