KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Suomalaiset rapujuhlat kohtasivat louisianalaisen keittiön
13 Lokakuu 2021
Kurpitsasesonki on parhaimmillaan ja erilaisista kurpitsoista saa monenlaisia herkkuja – niin makeita kuin suolaisiakin. Tänään lähti kaupassa mukaan myskikurpitsa, jonka paahdoin ja valmistin siitä syksyn herkullisimman caesarsalaatin. Erilaisista kurpitsoista voit lukea myös aiemmasta postauksestani. Photo by Viviana Rishe on Unsplash Salaatin inspiraationa toimi työpaikkani alakerrassa toimiva ravintola, jossa käyn usein lounaalla. Salaattipöydässä on usein jonkin sortin caesarsalaatti ja muutamia kertoja myös tällainen kurpitsaversio, jota halusin kokeilla näin syyslomalla itsekin kotona.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien