Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Suomalaiset rapujuhlat kohtasivat louisianalaisen keittiön

25 Lokakuu 2021

Minulla oli suuri kunnia osallistua taannoin Yhdysvaltain Helsingin-suurlähetystön asiainhoitajan Ian Campbellin puolisoineen järjestämille rapuillallisille, joiden teemana oli yhdistää suomalainen rapujuhla ja louisianalainen keittiö. Chargé d’Affaires Ian Campbell and Mrs Hillaire Campbell Ilta alkoi cocktaileilla ja maistoin tilaisuuteen vartavasten suunniteltua Sazerac-cocktailia, jossa yhdistyivät mm. palkittu Kyrö Malt Rye Whisky, Jaloviina ja angostuura. Siirryttyämme ruokasalin puolelle, saimme pienen alustuksen illan teemaan yhdysvaltalaiselta Vallery Lomasilta, joka on mm. Great American Baking Show -voittaja.

Amerikka amerikkalainen äyriäiset cocktail illallinen Jälkiruoka kahvikakku Kakku Keitto Kuivakakku leivonta Louisiana menu ravut Ruokakulttuuri sitruuna sitruunakakku bisque cajun Creole hand pie

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »