KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Täyteläinen ja lämmittävä purjo-maissi-perunakeitto
2 Marraskuu 2021
Pannupihvi on todellinen jauheliharuokien klassikko. Perinteisesti jauhetusta naudanlihasta ja kermasta valmistetut pihvit maustetaan valko- ja maustepippurilla sekä maustekastikkeella, muotoillaan paksuhkoiksi pihveiksi ja kypsennetään paistipannulla. Pannupihvin lisukkeena tarjotaan esimerkiksi ruskeaa kastiketta tai ruskistettua ja lihaliemessä haudutettua sipulia sekä kuorellisia keitinperunoita. Tämä Mikin sunnuntaipäivälliselle tekemä herkullinen pannupihviresepti on nopeatekoinen ja sen seuraksi valmistui kermainen sienikastike suppilovahveroista. Muina lisukkeina pieniä säilyke punajuuria ja maustekurkkuja.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien