KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mansikkapilvi moussekakku, myös gluteeniton
16 Heinäkuu 2022
Tämä pekoninen kana-parsakaalisalaatti on muunnos aiemmasta pekonisesta parsakaalisalaatista, koska halusimme salaatista hieman ruokaisamman version. Seesamimaustetulla teriyaki-kastikkeella marinoitu paahdettu kanan rintafilee ja sienet toimivat salaatissa loistavasti. Itse käytin tässä viipaloituka säilykeherkkusieniä, joita sattui olemaan kaapissa, mutta näin sienisesongin kynnyksellä kannattaa hyödyntää tuoreita kypsennettyjä metsäsieniä. Salaattiin sopii myös esimerkiksi cheddar- tai salaattijuusto pieninä kuutioina. HK Gourmet pekonista kana-parsakaalisalaatti saa erityisen hyvän ja täyteläisen savuisen pekonin maun.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien