KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ruokaisa pekoninen kana-parsakaalisalaatti
17 Heinäkuu 2022
Kesän mansikka-aika on parhaimmillaan ja mitään en ollut vielä ehtinyt niistä valmistaa! Siispä päätin tehdä version yhdestä rakastetuimmista resepteistäni, kinuski-omenapilvi -kakusta, ja niin syntyi tämä ihana kesäinen mansikkapilvi moussekakku. Mansikoita peratessa kannattaa ottaa myös mansikankannat talteen, sillä niistä saa kiehautettua maukkaan mehun liivatteen sulattamista varten. Ei siis mene mitään hukkaan! Voit toki käyttää nesteenä myös esimerkiksi valmista mansikka- tai seljankukkamehua.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien