Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helppo lohiröra eli lohitahna

10 Heinäkuu 2022

Tämä helppo lohiröra eli lohitahna syntyi hetken mielijohteesta, kun kaipasin viikonlopuksi jotain helppoa pikkusuolaista. Pohjana käytin valmiiksi maustettua Arlan Lempi sitruuna & tilli creme fraichea, jolla saa tahnaan helposti makua. Toki lisäsin vielä myös tuoretta sitruunaa ja tilliä syventämään makua. Lohiröraan sopivat tietysti myös kylmäsavu- ja graavilohi. Lisäksi esimerkiksi savusilakasta saa erittäin herkullisen tahnan.

creme fraiche Gluteeniton Kala lämminsavulohi lohi Maldon-suola Pikkusuolaiset savukala sitruuna Tabasco tahna Tilli Tuotetesti lohiröra lohitahna

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »