KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Lohikeitto aasialaisittain herkullisilla lohipyöryköillä.
29 Elokuu 2021
Riisisuklaa on varmasti yksi suosikkimakeisistani kautta aikojen. Erityisellä lämmöllä muistelen nuoruusvuosien (80-luvulla) Chymoksen riisisuklaalevyä, jota haettiin koulun läheltä Ruokavarastosta hyppytunneilla. Sitä herkkua ei tosin saanut enää vuosikymmeniin. Omatekoista riisisuklaata tehtiin itse joskus silloin 70-90 -luvuillakin, mutta pääasiassa siinä käytettiin riisimuroja ja se taisi olla enemmän sellaista kookosrasva-kaakaoseosta kuin ihan oikeaa suklaata. Tämä ihan oikeasta puffatusta riisistä tehty riisisuklaa on ollut vuosia omalla to-do -listalla, mutta riisiä on ollut tosi hankala löytää mistään.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien