Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Mehevä italialainen mascarpone omenakakku

5 Syyskuu 2021

Yhteistyössä Viinilinnan kanssa. Omenasato on ollut tänä vuonna erityisen hyvä, joten mikä sopisikaan paremmin sadonkorjuuajan herkkuhetkeen kuin mehevä italialainen mascarpone omenakakku. Omenakakku toimii hienosti myös jälkiruokana. Italialaisen omenakakun seuraksi sopii luonnollisesti pirskahtelevan raikas – niin ikään italialainen Borgo Maragliano La Caliera Moscato d´Asti -jälkiruokaviini. Borgo Maragliano La Caliera Moscato d´Asti, 2019 Italia, Piemonte, DOCG Moscato d´Asti Rypäle: Moscato Bianco di Canelli Alkoholi: 6,0 % Sokeri: 140,0 g/l Hapot: 6,1 g/l Alkon hinta: 8,79 € Raikkaan jälkiruokaviinin pehmeän makeassa maussa voi aistia sitrusmarmeladia, aprikoosia, päärynää ja hentoa kukkaisuutta.

Gluteeniton Italia Jälkiruoka Kakku kasvisruoka leivonta mascarpone omena omenakakku Viini viinilinna Yhteistyö jälkiruokaviinii

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »