KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Syyskuu 2021
Yhteistyössä Viinilinnan kanssa. Omenasato on ollut tänä vuonna erityisen hyvä, joten mikä sopisikaan paremmin sadonkorjuuajan herkkuhetkeen kuin mehevä italialainen mascarpone omenakakku. Omenakakku toimii hienosti myös jälkiruokana. Italialaisen omenakakun seuraksi sopii luonnollisesti pirskahtelevan raikas – niin ikään italialainen Borgo Maragliano La Caliera Moscato d´Asti -jälkiruokaviini. Borgo Maragliano La Caliera Moscato d´Asti, 2019 Italia, Piemonte, DOCG Moscato d´Asti Rypäle: Moscato Bianco di Canelli Alkoholi: 6,0 % Sokeri: 140,0 g/l Hapot: 6,1 g/l Alkon hinta: 8,79 € Raikkaan jälkiruokaviinin pehmeän makeassa maussa voi aistia sitrusmarmeladia, aprikoosia, päärynää ja hentoa kukkaisuutta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien