KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Luomupossunkyljys ja kermainen omena-valkoviinikastike
15 Syyskuu 2021
Tein taannoin aivan ihanaa valkosuklaa-vadelma juustokakkua ja siitä jäi hieman vadelmakastiketta yli. Mikä onkaan parempi paikka upottaa tällaiset makeat kastikkeet kuin vadelmapannacotta. Pidän siitä että perusreseptiä voi helposti muunnella rajattomasti ja illaksi saa jälkiruokaa nopeallakin aikataululla. Katso myös muut pannacotta-reseptini. 4 dl kuohukermaa 0,75 dl vadelmakastiketta 2 rkl sokeria 2 liivatelehteä pinnalle: 1 dl vadelmakastiketta tarvikkeet: 4 kpl pieniä jälkiruokamaljoja Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien