KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Vadelmapannacotta on täydellisen samettinen jälkiruoka
6 Syyskuu 2021
Kaupallinen yhteistyö SJØ:n kanssa. Uusi lohijauheliha tuo kaivattua vaihtelua arkiruoanlaittoon. SJØ Lohi Jauheliha on täyttä lohta ilman lisättyä suolaa tai vettä ja siitä on aivan yhtä helppo valmistaa maistuva kuin normaalista jauhelihastakin. Myös lämmittävä lohikeitto syntyy kätevästi ilman kalankäsittelyn vaivaa ja takuulla ruodottomana. Kalaruokien suosio eri muodoissaan kasvaa koko ajan ja samalla kuluttajat hakevat enemmän mausteisia ja ravintoloista tuttuja makumaailmoja.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien