Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Lohikeitto aasialaisittain herkullisilla lohipyöryköillä.

6 Syyskuu 2021

Kaupallinen yhteistyö SJØ:n kanssa. Uusi lohijauheliha tuo kaivattua vaihtelua arkiruoanlaittoon. SJØ Lohi Jauheliha on täyttä lohta ilman lisättyä suolaa tai vettä ja siitä on aivan yhtä helppo valmistaa maistuva kuin normaalista jauhelihastakin. Myös lämmittävä lohikeitto syntyy kätevästi ilman kalankäsittelyn vaivaa ja takuulla ruodottomana. Kalaruokien suosio eri muodoissaan kasvaa koko ajan ja samalla kuluttajat hakevat enemmän mausteisia ja ravintoloista tuttuja makumaailmoja.

aasialainen Gluteeniton inkivääri inkivääritahna itämainen juurekset Kala kalaruoka kasvikset kaupallinen yhteistyö Keitto kukkakaali lohi peruna sitruuna Tilli SJØ lohijauheliha lohipyörykkä

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »