KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
24 Marraskuu 2020
Yhteistyössä Opa & Muurikan kanssa Kunnollisen ja kestävän paistinpannun valinta on aina ollut yksi hankalimmista ja myös ehkä eniten pettymyksiä tuottaneista keittiön välinehankinnoista. Sanomattakin on selvää, että täysvalurautainen paistinpannu on monessa asiassa, kuten korkeilla lämpötiloilla paistamisessa aivan ylivoimainen, mutta raskaana käsiteltävänä ja työläänä hoidettavana sellainen on jäänyt ainakin omaan keittiöön hankkimatta. Pinnoitetuissa paistinpannuissa käyttömukavuus on keveyden ja tarttumattomuuden vuoksi pääosin kohdallaan, mutta aika harvassa ovat olleet ne yksilöt, jotka varaavat lämpöä niin hyvin, että pystyn paistamaan pihveihin kunnon paistopinnan. Puhumattakaan että paistaminen muutu keittämiseksi liian kylmällä...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien